Βραβείο AFFA 2025

Ελληνικός καφές
Η πείρα και η γνώση των μυστικών της παραγωγής δημιούργησαν έναν καφέ με πλούσιο καϊμάκι και εκλεπτυσμένη γεύση. Το χαρμάνι μας, με κόκκους διαλεγμένους από τις πιο ποιοτικές ποικιλίες καφέ, εξασφαλίζει το τέλειο αποτέλεσμα.
Καφές Espresso – Κάψουλες
Ο espresso είναι η καρδιά όλων των καφεδοειδών παραλλαγών και, ενώ μοιάζει απλός, η τελειοποίηση της παρασκευής του απαιτεί εξαιρετική ακρίβεια και συνέπεια.
Η διαδικασία παρασκευής του με μηχανή espresso ακολουθεί ορισμένους βασικούς κανόνες, οι οποίοι μπορεί να προσαρμόζονται ανάλογα με τον καφέ που επιλέγετε. Ένας τυπικός κανόνας είναι ο εξής: ζεστό νερό στους 90°C περνά υπό πίεση 9 bar μέσα από 8-10 γραμμάρια λεπτά αλεσμένου καφέ, παράγοντας ένα σφηνάκι espresso 30 ml. Ο χρόνος εκχύλισης είναι περίπου 25 δευτερόλεπτα.
Στιγμιαίος Καφές
Η πείρα και η γνώση των μυστικών της παραγωγής δημιούργησαν έναν καφέ με πλούσια και εκλεπτυσμένη γεύση. Το χαρμάνι μας, με κόκκους διαλεγμένους από τις πιο ποιοτικές ποικιλίες καφέ, εξασφαλίζει το τέλειο αποτέλεσμα σε ζεστούς και κρύους καφέδες.