ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • Πανακότα με μέλι και σάλτσα κερασιού

    Υλικά Για 4 άτομα 200 γραμμάρια γάλα φρέσκο75 γραμμάρια μέλι ανθέων3,5 γραμμάρια ζελατίνα200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος½ βανίλια φρέσκιαΓια το topping:200 γραμμάρια κεράσια50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος3 κουταλιές μέλι ανθέων Εκτέλεση Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνεται το γάλα με τη ζάχαρη και την φρέσκια βανίλια.Βάζετε τις ζελατίνες σε μπολ με κρύο νερό και τις αφήνετε να μαλακώσουν.Τις…

    Περισσότερα


  •  Σολομός ψητός με μέλι, λάιμ, αγγουράκι τουρσί και αποξηραμένο τσίλι

    Υλικά Για 2 άτομα 2 φιλέτα σολομού2 κουταλιές ελαιόλαδο4 αγγουράκια τουρσί2 κουταλιές μέλι δάσους κωνοφόρων Ξύσμα και χυμό από 1 λάιμ1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη½ φινόκιο ψιλοκομμένο2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο1 κουταλάκι τσίλι αποξηραμένο40 ml ελαιόλαδοΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα αγγουράκια τουρσί μαζί το φινόκιο, το σκόρδο και τον δυόσμο…

    Περισσότερα